PROFESSIONAL

KENT ÇATAL KAŞIK BIÇAK

Ürün Genel Özellikleri

Sektörün köklü firmalarından olan Aryıldız, Türkiye'deki en yüksek model çeşitliliği ile her zevke uygun çatal, kaşık, bıçak setlerini sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Ürünlerimizin genel özellik ve üretim detayları ;

- Bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir.

- Modellerimiz, parlak, mat, altın kaplama, mat altın kaplama, saphire kaplama, saphire bijoux, bijoux (taşlı) ve gümüş olarak beğeninize sunulmaktadır.

- Bıçaklarımız özel işlemler ile, porselen yemek setlerinizi çizmeyecek şekilde üretilmiştir.

Malzeme : Çatal, kaşık, bıçak ve servis setleri tüm dünyada mutfak sektöründe tercih edilen 1. kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu çelik AISI 304 standartlarında, içinde %18 Cr, %10 Ni barındırır. Korozyona dayanımı çok yüksek olan malzeme ( kaplama yapılmadan ) özel polisaj işlemi ile ayna parlaklığında yüzeyler sağlar. Bıçaklarımız ise AISI 420 kalite bıçaklık paslanmaz çelikten monoblok olarak üretilmiştir.

Üretim İşlemi : Çatal, kaşık, bıçak ve servis setleri pres işlemleri ile soğuk şekil verilerek özel fırça ve cilalar yardımı ile parlatılır. Parlatma işlemi modern, tam otomasyonlu makinalarda yapılır. Keskin yüzeyler ve çatal araları özel zımparalarla işlenir. Tüm proses, her bir ürün için 23 operasyon ile bitirilir.

Ambalajlama : Ürün kullanıcıların istekleri doğrultusunda düzine kutulu,

 

Kaplamalar: Parlak